Direct ingaande lijfrente berekenen.
Uw lijfrente berekening kunt u door een groot aantal aanbieders laten uitvoeren.

Er is een breed scala aanbieders actief. De meeste verzekeraars en niet te vergeten banken blazen ieder hun deuntje mee als erop aankomt uw uitkering uit lijfrente te berekenen. 

Wanneer u een verzoek tot lijfrente berekening doet, wordt een vaak vergelijking gemaakt tussen een groot aantal gerenommeerde aanbieders. Niet alleen de hoogste uitkering maar ook aspecten als administratieve correctheid en snelheid van afhandeling door de verzekeraar of bank moeten in de afweging worden meegenomen. Door verschillende partijen uit te nodigen een aanbieding te doen, bent verzekerd van een concurrerende aanbieding voor uw direct ingaande lijfrente.

Gezien de huidige situatie op de aandelenbeurzen en de plek die inkomen uit een direct ingaande lijfrente inneemt, wordt in vrijwel alle gevallen op dit moment gekozen voor een lijfrente berekening op basis van garantie.

Lijfrente berekening.

Uw lijfrente berekening verdient alle aandacht. Wanneer uw inkomen (voor een deel) afhankelijk is van de uitkomst van de lijfrente berekening zult u zeker willen shoppen met het kapitaal uit uw direct ingaande lijfrente.

Door op onderstaande banner van verzekeringen-online te klikken komt u op eenvoudige wijze in contact met adviseurs voor uw lijfrente berekening. Zij dragen er zorg voor dat u het maximale uit uw direct ingaande lijfrente haalt.

De adviseurs staan onder toezicht van de AFM en zijn aangesloten bij Kifid.

Wilt u een solide lijfrente berekening laat u dan deskundig adviseren. Klik op de banner hieronder en u kunt onmiddelijk de benodigde gegevens voor uw lijfrente berekening invullen. Succes!